درآمد رشته های علوم پزشکی

برای پزشکی قبول شدن باید زحمت زیادی کشید و این رو هیچ کس نمیتونه انکار کنه . برای قبولی دندانپزشکی ، داروسازی وسایر رشته ها هم باید زحمت کشید و تنها کسانی قبول میشن که با علاقه زیاد برای رسیدن به این رشته ها تلاش می کنند

 رشته پزشکی:

  درآمد رشته های مختلف علوم پزشکی بستگی به بسیاری از پارامتر ها از جمله شهر-تبحر-ساعت کار و…دارد.اما می توان درآمدی تقریبی برای رشته های مختلف در نظر گرفت.رقم های نوشته شده در پست زیر برای کلان شهر ها می باشد.

  درآمد رشته های علوم پزشکی» درآمد یک پزشک یا جراح، بسته به میزان تحصیلات، نوع تخصص، مهارت، و محل کار او مطب شخصی، بیمارستان، درمانگاه، کلینیک،» به طور میانگین از از 5 میلیون تا 120 میلیون متغییر است.

البته خدمت یک پزشک در مناطق محروم و یا تدریس در دانشگاه ها و هیئت علمی شدن، نیز درآمد خوبی دارد.
رشته دندانپزشکی

 

رشته دارو سازی:

 فارغ التحصیلان رشته داروسازی پس از اتمام تحصیلات خود، در کارخانه داروسازی، داروخانه شخصی خود، مسئول فنی داروخانه، آزمایشگاه های تولید دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی و یا در پست های اداری و اجرایی وزارت بهداشت قادر به فعالیت می باشند.

درآمد رشته رشته دارو سازی»   درآمد متوسط یک فارغ التحصیل داروسازی بسته محل فعالیت و دانش و تجربه او، از 3 میلیون تا 95 میلیون تومان متغییر است که در صورت اخذ مجوز تاسیس داروخانه این مبلغ افزایش خواهد یافت.

 

رشته دامپزشکی:

دامپزشکان وظیفه مراقب سلامت و درمان حیوانات خانگی و سایر حیوانات را بر عهده دارند.

فارغ اتحصیلان رشته دامپزشکی، می توانند در کلینیک شخصی خود یا داروخانه های دامپزشکی و کلینیک ها مشغول به کار شوند.
امروزه با افزایش حیوانات خانگی، نیاز به دامپزشکان جهت انجام واکسیناسیون و درمان آن ها، نسبت به قبل بیشتر شده است.

درآمد رشته رشته دانپزشکان»  دامپزشکان به طور میانگین درآمدی حدود 3 تا 20 میلیون در ماه دارند که بسته به شرایط مختلف، از جمله محل کار و مهارت او، متغییر است.

 

رشته فیزیوتراپی:

یک فیزیوتراپیست اگر کسب و کار شخصی داشته باشد و برای خودش کار کند، مهمترین عامل در میزان درآمد او، تعداد بیمارانی است که به او مراجعه می کنند.

درآمد رشته  فیزیوتراپی »  در بخش خصوصی، معمولا در شروع، حقوق ثابت فیزیوتراپیست ها کمتر است. به مرور و با گذشت زمان و کسب تجربه بیشتر، معمولا با دریافت درصدی از حق درمان بیماران، به درآمد آن ها افزوده می شود. بررسی های ما در گفتگو با فیزیوتراپیست ها نشان می دهد، کسانی که سابقه کاری بین 2 تا 5 سال دارند، دارای درآمد متوسط 6 تا 18 میلیون در ماه می باشند، که در لیست پردرآمدترین رشته های پزشکی قرار می گیرد.

 

رشته پرستاری:

مراقبت های پزشکی در قبل و طول و بعد از جراحی بیماران و مراقبت های درمانی آن ها بر عهده پرستار می باشد. امروزه با افزایش نیاز بیمارستان ها و حوزه های مختلف درمانی به پرستاران و اهمیت این قشر در بهبود و ارتقاء وضعیت سلامت یک بیمار، درآمد خوبی برای آن ها وجود دارد.

همچنین پرستاران با شروع دوران کارآموزی خود در طول تحصیل، نیز مبلغی را به عنوان حقوق، دریافت می کنند.

درآمد رشته پرستاری » اما به صورت حدودی در آمد پرستاران 2.5 الی 18 میلیون تومان می باشد که با احتساب شیفت های کاری و ادمه تحصیل در مقطع ارشد، این مبلغ قابل افزایش است.

 

مجتمع سلامت تهران

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها